Jak to funguje

Kohoutovy zlaťáky je program, který jsme připravili pro naše věrné zákazníky. Tedy především pro ty, kteří střešní systémy a další produkty od Betonpresu nakupují často. Sbírejte zlaťáky za své faktury a vybírejte z široké nabídky věcných odměn. Pokud chcete jít víc do detailů, přečtěte si kompletní pravidla našeho programu.

Nejdůležitější termíny: 

1. 4. 2024  31. 1. 2025: za nákupy vybraných produktů značky Betonpres a.s. uskutečněné v tomto období můžete získat Kohoutovy zlaťáky. Stačí jen nahrát do systému vaši fakturu vystavenou v termínu od 1. 2. 2024.

31. 1. 2025: je posledním dnem, kdy můžete své faktury do našeho systému zaevidovat.

28. 2. 2025: v tento den motivační program Kohoutovy zlaťáky končí a je to také poslední den, kdy si můžete objednat svoji odměnu

Za co mohu získat body? 

Hodnotu bodů počítáme z 1 ks zakoupené a zaplacené tašky betonové základní. Na jednu zakoupenou a položenou základní tašku jsme stanovili koeficient 1 Kč (1 zlaťák) pro nákup zboží v motivačním programu. Pro vyplacení provize v podobě finančních prostředků je koeficient nižší – 0,80 Kč. 

Body můžete získat také díky nákupu dalšího zboží ze sortimentu Betonpres a.s. zařazeného do programu, které je uvedené ve formuláři o evidenci střech. Zlaťáky získané nákupem tohoto zboží je možné využít pro nákup odměn. Tyto body nelze proměnit ve finanční provizi.

Jako registrovaný se zavazuji:

Kompletní pravidla programu naleznete zde.